Zomercarnaval Rotterdam

Zomercarnaval 2019

Feest in rotterdam!

Afgelopen zaterdag was het feest. Na een paar dagen tropische temperaturen, was het zaterdag de beurt aan het Zomercarnaval. Door de straten van Rotterdam. Met als startpunt Blaak. De temperatuur was heerlijk en de stemming was top. Om 1 uur was het startsein van de drummers. Meteen zat de vibe er goed in! Gevolg door de Queen. Wow, wat een prachtige dame. En daarachter een bonte stoet van honderden deelnemers. Allemaal in prachtige kleding met heel veel glitters. De mooiste creaties dansten voorbij. Langs de kant stonden duizenden mensen. Klaar met hun mobiel of camera om al het spektakel vast te leggen. Eventfotografie ten top! Al swingend foto’s maken,  wat wil je nog meer!

Eventfotografie

Mooie foto’s maken tijdens zo’n gaaf event is dan ook niet moeilijk. Met allemaal prachtige modellen die swingend aan je voorbij gaan. Als portretfotograaf word ik hier helemaal blij van. Met een portretlens op mijn camera ben ik dan ook op zoek gegaan naar mooie portretten. Die waren er genoeg! De ene nog kleurrijker dan de ander. Ze bleven komen. Ik heb volop bewondering staan kijken. Hoe doen ze het toch op die hakken? Respect!

Rotterdam zorgt met het Zomercarnaval voor een top evenement. Een samensmelting van meerdere culturen. En voor een geslaagd dagje uit! Met als blijvende herinnering prachtige foto’s. Ik ben fan, jij ook?

 

Zomercarnaval portret
…Share your culture and spread the love!

Meer info?

  Portretfotografe Annette Collomb

  Ik ben Annette, Portret & Fashion fotograaf. Ik zorg ervoor dat iedereen mooi en uniek op beeld komt! En dat je met een blij gezicht de studio verlaat, of de locatie. Zie ik jou binnenkort?

  Annette Collomb fashionfotograaf

  AC-Fotografie

  • Gedreven & vakkundig
  • Eigenwijs & Creatief
  • Gezellig & klantvriendelijk
  • gekwalificeerd Brons Master fotograaf MPN
  • gekwalificeerd European Photographers FEP
  • gediplomeerd vakfotograaf Fotovakschool

  Related Posts