AC-Fotografie Zakelijk

Zakelijk portret - Linkedin - Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf die van jou of je medewerkers een mooi zakelijk portret, bedrijfsfotografie levert of een linkedin profielfoto kan maken?  Professionele foto’s waar je u tegen zegt? Of ben je op zoek naar pakkende beelden voor een commerciële publicatie?  Heb je een bedrijfsevenement of wil je foto’s van een speciale gebeurtenis?

Dan ben je bij AC-Fotografie aan het juiste adres. Ik zorg voor prachtige foto’s die voor een professionele uitstraling zorgen van jou en je bedrijf. Foto’s waar je trots op kunt zijn!

Zakelijke fotografie

Zakelijk portret

Voor een zakelijk portret kun je terecht bij AC-Fotografie. Zowel voor een headshot, een half portret of een totaalbeeld, van één persoon of van meerdere, ik maak prachtige beelden. 

Een foto met een egale achtergrond, of juist een foto op kantoor, op het bedrijventerrein of misschien wel in de klei of op het sportveld. Met als doel een foto voor de website, in het personeelsblad of voor een publicatie.

Kortom, de mogelijkheden  zijn eindeloos. In alle gevallen zorg ik ervoor dat de geportretteerde er goed op staat en meer dan tevreden is met zijn of haar beeld.  Tijdens de shoot krijg je vakkundige begeleiding en advies. Zodat jij met een goed gevoel terugkijkt op een fijne samenwerking en prachtige foto’s.

 LinkedIn portret voor 75 euro!

Speciaal voor werkend Nederland, biedt AC-Fotografie de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een professioneel LinkedIn portret te laten maken.

Vaak is jouw foto het eerste wat een potentiële klant of werkgever ziet. Wil je betrouwbaar en geschikt overkomen, kies dan voor een fotograaf met kennis van zaken. Want klopt het beeld niet met de werkelijkheid, dan sta je al met 1-0 achter.

Een passende foto doet wonderen, ook en misschien wel juist op LinkedIn. Je kunt bij mij terecht in de studio. Voor 75 euro krijg je een professionele fotoshoot, advies en aansturing en 2 digitale bestanden naar keuze.

Dit kan overdag, in de avonduren en zelfs in het weekend. Het kost je ongeveer 30 minuten tijd. Boek daarom snel jouw afspraak!

 Bedrijfsfotografie op maat

Naast portretten kun je bij mij terecht voor bedrijfsfotografie op maat.

Denk hierbij aan de uitgave van een boek, een reportage voor in een bedrijfsblad of foto’s van een bedrijfsevenement. Ik zorg voor pakkende en passende beelden waar je blij van wordt.

Inmiddels heb ik voor meerdere organisaties en bedrijven mooie series af mogen leveren.

Waaronder Stichting PinkPromiss, Stichting Facing EDS, KWH, Oogoptiek Tom en vele anderen.

 Brons Master Fotograaf ?!

Op 3 november 2018 heb ik de kwalificatie Brons Master behaald met een uitstekende jurybeoordeling. Deze kwalificatie is toegekend door Master Photographers Network. MPN is een netwerk van professionele fotografen met als doel het niveau van creatieve professionele fotografie hoog te houden.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor hun kwalificatie. Deelnemers leggen hun beste foto’s voor aan een internationale vakjury. De vakjury bestond dit jaar uit Bella West, Janusz Szpakowski en Adrian Sommeling. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidenheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

MPN Brons master fotograaf Annette

 Bedrijfsfotograaf in Rotterdam en ver daarbuiten

AC-Fotografie opereert vanuit de regio Rotterdam, maar ik ben werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. Voor elke locatie beschik ik over de juiste apparatuur. Of het nu binnen is of buiten, een zakelijk portret, bedrijfsfotografie of een profielfoto voor Linkedin. Ik ga altijd voor maximale kwaltiteit.

 AC-Fotografie voor beelden van kwaliteit

Mijn stijl kenmerkt zich door rustige kleuren, mooie contrasten en een unieke uitstraling die past bij het soort beeld. Ik maak hierbij gebruik van professionele apparatuur waarmee ik nagenoeg elke situatie aankan. Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg. Ook in de nabewerking stop ik veel tijd en energie, het eindproduct moet zonder meer goed zijn.
Mijn dienstverlening is vriendelijk en klantgericht. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een transparante, snelle, vriendelijke en klantgerichte dienstverlening. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Mijn passie is om mooie beelden te maken waar jij blij van wordt!

Vrijblijvende scherpe offerte?

Of bel: 06-40219107

Dupho photographer AC-Fotografie
MPN fotograaf AC-Fotografie

Fashion & glamour

AC-Fotografie ook voor Fashion & Glamour fotografie