Royalton Interiors productfotografie

Royalton Interiors

Kwaliteit & exclusiviteit!

Voor Royalton Interiors ben ik gevraagd om de foto’s te maken van exclusieve meubels voor de webshop. De wens was duidelijk. Strak, hoge kwaliteit, passend bij de uitstraling. Eind augustus ben ik op pad gegaan met camera, statief, achtergrond en voldoende licht.  De ruimte was beperkt. Maar met een goed plan en uitgangspunt goed werkbaar.  Ter plaatse hebben wij alle prachtige meubels uitgepakt, opgepoetst, gefotografeerd en weer ingepakt. Een flinke klus. En met heel veel glas en glimmende materialen een uitdaging om deze perfect op beeld te krijgen. Na een dag hard werken stond alles erop. En een paar dagen later konden de vakkundig geretoucheerde beelden geplaatst worden op de website.

RoyalTON

Ben je op zoek naar prachtige meubels. Neem dan zeker een kijkje op de website van Royalton Interiors. Prachtige zitmeubelen en tafels. Exclusief en van hoge kwaliteit. Creëer een elegante en tijdloze sfeer in jouw huis met deze schitterende collectie. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. En zijn in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar.

productfotografie

Naast portret en fashionfotografie kun je bij AC-Fotografie ook terecht voor productfotografie. Zoek je beelden voor je webshop of juist gestylde beelden? Met een juiste plan van aanpak zorg ik voor passende beelden van topkwaliteit. Beelden waar je blij van wordt. Net als Royalton Interiors.

…Be Royal!

Meer info?

  Portretfotografe Annette Collomb

  Ik ben Annette, Portret & Fashion fotograaf. Ik zorg ervoor dat iedereen mooi en uniek op beeld komt! En dat je met een blij gezicht de shoot locatie verlaat. Zie ik jou binnenkort?

  Annette Collomb fashionfotograaf

  AC-Fotografie

  • Gedreven & vakkundig
  • Eigenwijs & Creatief
  • Gezellig & klantvriendelijk
  • gekwalificeerd Brons Master fotograaf MPN
  • gekwalificeerd European Photographers FEP
  • gediplomeerd vakfotograaf Fotovakschool

  Related Posts