AC-Fotografie Profielfoto

Linkedin - Website - Social Media

Ben je op zoek naar een mooie profielfoto die bij jou past? Een beeld die jou goed verwoord? Een foto die zorgt voor die goede eerste indruk? Of die mensen overtuigt om verder te lezen?

Dan ben je bij AC-Fotografie aan het juiste adres. Ik zorg voor prachtige profielfoto’s die voor een professionele uitstraling zorgen van jou. Foto’s waar je trots op kunt zijn! Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie en samen maken wij een topplaat van jou.

 Jouw profielfoto voor slechts 75 euro all-in!

Speciaal voor werkend Nederland, biedt AC-Fotografie de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een professionele profielfoto te laten maken. Voor LinkedIn, jouw Website of voor op Social Media.

Vaak is jouw foto het eerste wat een potentiële klant of werkgever ziet. Wil je betrouwbaar en geschikt overkomen, kies dan voor een fotograaf met kennis van zaken. Want klopt het beeld niet met de werkelijkheid, dan sta je al met 1-0 achter.

Een passende foto doet wonderen, ook en misschien wel juist op het web. Je kunt hiervoor bij mij terecht in de studio.

Voor slechts 75 euro krijg je:

  • Een professionele fotoshoot in de studio
  • Kledingadvies
  • Aansturing en tips tijdens de fotoshoot
  • 2 Digitale bestanden naar keuze
  • Tevredenheidsgarantie

Een profielfoto laten maken kan overdag, in de avonduren en zelfs in het weekend. Het kost je ongeveer 30 minuten tijd. Boek daarom snel jouw afspraak!

 Help ik hou niet op foto’s!

Ik moet dan altijd lachen. Het is voor mij ook makkelijk, want ik sta achter de camera. En ik begrijp heel goed dat het lastig is om leuk te doen tegen een camera. Vandaar dat ik ook altijd start met een korte kennismaking en uitleg wat we gaan doen en waarom we dat gaan doen. En nee, ik eet je echt niet op. Ik wil net zo graag als jij dat we aan het einde van de sessie tevreden en blij zijn.

Voor de shoot krijg je een kleding advies. De hulp van een visagiste is mogelijk maar absoluut niet noodzakelijk. Het is dan ook geen glamour shoot. Maar het gaat om jou. Waar jij je prettig bij voelt is het meest belangrijke. Je krijgt tijdens de shoot diverse tips en aanwijzigingen. We hanteren meerdere posities. Na de eerste beelden krijg je meteen een preview. Dan kun je ook zien dat je je voor niets zorgen hebt gemaakt en dat ook jij prachtig op een foto kan staan! En ben je na de sessie niet helemaal tevreden, dan schieten we gewoon door.

 

 

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Ook voor Zakelijke en Bedrijfsfotografie !

Zakelijk & Bedrijfsfotografie

AC-Fotografie ook voor Zakelijk & Bedrijfsfotografie

Dupho photographer AC-Fotografie
MPN fotograaf AC-Fotografie