AC-Fotografie

Zakelijk portret

Ben je op zoek naar een professionele portretfotograaf die van jou of je medewerkers een mooi zakelijk portret kan maken?  Professionele foto’s die jezelf en/of jouw bedrijf goed vertegenwoordigen?

Dan ben je bij AC-Fotografie aan het juiste adres. Ik zorg voor prachtige foto’s die voor een professionele uitstraling zorgen van jou en je bedrijf waar je trots op kan zijn.

Zakelijk portret

Een zakelijk portret is een portret van een persoon in business. Maar dit kan ook een groepsportret zijn. Een foto met een egale achtergrond, of juist een foto op kantoor, op het bedrijventerrein of misschien wel in de klei of op het sportveld. Het doel kan een foto zijn voor jouw website, of voor in het personeelsblad of voor een publicatie.
Kortom, de mogelijkheden en doeleinden van een zakelijk portret zijn eindeloos. In alle gevallen is het van belang dat de geportretteerde er goed op staat en tevreden is met zijn of haar beeld. AC-Fotografie is gespecialiseerd in portretten. Ik wil je hier dan ook graag in begeleiden en adviseren. Samen maken wij jouw professionele beeld.

 

Waarom een professionele bedrijfsfotograaf?

Een hele belangrijke vraag! Waarom kies je als bedrijf voor professionele bedrijfsfotografie en niet voor het neefje of de kennis die ook graag foto’s maakt of voor stockfoto’s?

In het huidige tijdperk draait alles om beeld. Overal waar we kijken, zien we foto’s. Voordat we iemand ontmoeten, gaan we eerst op zoek naar een beeld van deze persoon. Als bedrijf is het noodzaak om hierin mee te gaan en op een positieve manier hieraan aandacht te geven. Een goed zakelijk portret is hierin essentieel. Je krijgt immers maar een keer de kans voor een eerste indruk!

 Bedrijfsfotograaf in Rotterdam en ver daarbuiten

AC-Fotografie opereert vanuit regio Rotterdam, maar ik ben werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. Meestal werk ik op locatie (binnen en/of buiten). Voor elke locatie beschik ik over de juiste apparatuur.

Vrijblijvende scherpe offerte?

AC-Fotografie portret

 AC-Fotografie voor beelden van kwaliteit

Mijn stijl kenmerkt zich door volle kleuren, mooie contrasten en een rustige uitstraling. Ik maak hierbij gebruik van professionele apparatuur waarmee ik nagenoeg elke situatie aankan. Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg. Ook in de nabewerking stop ik veel tijd en energie, het eindproduct moet zonder meer goed zijn.
Mijn dienstverlening is snel, vriendelijk en klantgericht. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt voor een transparante, snelle, vriendelijke en klantgerichte dienstverlening. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Mijn passie is om mooie beelden te maken waar jij blij van wordt!

♣ Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een professioneel business portret? Neem gerust contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid!

Dupho photographer AC-Fotografie
MPN fotograaf AC-Fotografie