AC-Fotografie

LinkedIn portret

Bent je op zoek naar een professionele portretfotograaf die van jou of je medewerkers een mooi LinkedIn portret of een portret voor een ander zakelijk platform kan maken? Ben je op zoek naar professionele foto’s die jezelf goed vertegenwoordigen? Dan ben je bij AC-Fotografie aan het juiste adres. Ik zorg voor prachtige foto’s die voor een professionele uitstraling zorgen en die het goed doen op een zakelijk platform.

 LinkedIn portret voor 75 euro!

Speciaal voor werkend Nederland, biedt AC-Fotografie de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een professioneel LinkedIn portret te laten maken. Ik wil je graag van dienst zijn met die eerste goede indruk. Het belang van een goede foto op een zakelijk platform wordt helaas nog regelmatig onderschat! Vaak is jouw foto het eerste wat een potentiële klant of werkgever van jou ziet, en voilá de eerste indruk is daar. Te vaak zie je profielfoto’s die al wat jaren geleden zijn gemaakt (toen zag ik er beter uit), of die zijn uitgeknipt (lekker makkelijk en snel), of totaal niet zakelijk (ja maar zo ben ik). Dit levert niet altijd die indruk op die je graag zou willen. Een passende foto doet wonderen, ook en misschien ook wel juist op LinkedIn. Ik wil deze foto dan ook graag voor je maken. Dit is mogelijk bij mij in de studio of op locatie. Overdag of in de avonduren en zelfs in het weekend kun je hiervoor bij mij terecht. En het kost je ongeveer 30 minuten tijd. Maak daarom snel een afspraak!

Waarom een professionele bedrijfsfotograaf?

Een hele belangrijke vraag! Waarom kiest u als bedrijf voor professionele bedrijfsfotografie en niet voor het neefje of de kennis die ook graag foto’s maakt of voor stockfoto’s?

In het huidige tijdperk draait alles om beeld. Overal waar we kijken, zien we foto’s. Voordat we iemand ontmoeten, gaan we eerst op zoek naar een beeld van deze persoon. Als bedrijf is het noodzaak om hierin mee te gaan en op een positieve manier hieraan aandacht te geven. Een goed zakelijk portret is hierin essentieel. U krijgt immers maar een keer de kans voor een eerste indruk!

 Studio AC-Fotografie

Mijn portretstudio bevindt zich in Rhoon, direct aan de overzijde van Rotterdam en is per auto goed bereikbaar. Parkeren is gratis. Vanaf metro Slinge is het twee haltes met de bus richting Barendrecht via Portland. Daarna nog een paar minuten wandelen en je bent gearriveerd. Het laten maken van een profielfoto kan uiteraard ook op locatie. De keuze is aan jou!

♣ Bent je enthousiast geworden of heb je vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid!

Reserveer nu!

of bel: 06-40219107

Dupho photographer AC-Fotografie
MPN fotograaf AC-Fotografie