AC-Fotografie

Little treasures

Ik vind het heerlijk om kinderen te fotograferen. Kinderen zijn onbevangen en ze hebben vaak een grenzeloze fantasie. Speciaal voor kinderen is er de fotoshoot Little treasures “Kleine schatten”. Het idee is ontstaan vanuit een styling opdracht bij de Fotovakschool. Geïnspireerd door de oude meesters, heb ik kinderen geportretteerd met hun lievelingsknuffel. Voor de styling maak ik gebruik van kraagjes, kleding en haarversiersels. De meeste kinderen zijn dol op een verkleedpartij. Het resultaat bestaat uit prachtige tijdloze beelden en de kinderen hebben een leuke tijd beleefd! Little Treasures is dan ook een aanrader voor iedereen die net iets anders wilt dan een standaard portret.

Little treasures is een vorm van Fine-Art fotografie. Deze vorm van fotografie heeft een artistieke insteek en wordt er vastgelegd wat de fotograaf wilt uitdragen. Het resultaat bestaat dan ook uit prachtige en tijdloze beelden die een juweel zijn aan de muur.

‘Kunst impliceert controle van de werkelijkheid, want de werkelijkheid zelf bezit geen gevoel voor de esthetiek. Fotografie wordt kunst wanneer bepaalde controles worden toegepast.’ – Ansel Adams

 Little treasures | Thema sessies

Eens in de zoveel tijd doe ik een thema sessie en  plan ik een dag waar je je voor kunt aanmelden. Soms is dat in de studio en soms ook op locatie. Bij een thema sessie speelt styling een belangrijke rol. Kleding, accessoires en omgeving worden op elkaar afgestemd. De nabewerking is intensief. Het eindresultaat is prachtig en uniek. Hou de website of Facebook in de gaten voor de specifieke data van deze thema sessies.

♣ Bent je enthousiast geworden of heb je vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid!

Bel 06 – 40219107 of reserveer nu!

Dupho photographer AC-Fotografie
MPN fotograaf AC-Fotografie