Miss Travestie Holland 2019

Ynel Regalo is Miss Travestie Holland 2019!

Proud

Feest in rotterdam!

20 Oktober was het zover. MTH2019. In Villa Thalia streden 13 dragqueens om de felbegeerde kroon van Miss Travestie Holland 2019.

Om 11 uur druppelden de eerste queens binnen. Om daarna meteen aan de slag te gaan met make-up en hun looks. De kleedkamer werd omgetoverd tot een gezellige make-up studio. Met prachtige jurken, valse wimpers, hoge hakken en pruiken in alle soorten en maten. Na een paar uur poetsen was het tijd voor de generale repetities. Wat een gave acts! Een aantal queens zongen live en wow wat een prachtstemmen. Ook waren er veel acts met een boodschap. Van pestgedrag tot intolerantie. Ontroerend en krachtig.  Anno 2019 is er nog altijd een hele wereld te winnen.

Start your engines…

Om 3 uur gingen de deuren open en kon de show beginnen!  Na de voorstelronde mocht La Queen Dior de spits afbijten. Net voor de pauze werd de Pink Promiss Honory award 2019 uitgereikt aan niemand minder dan Jennifer Hopelezz!  Na de pauze waren de laatste queens aan de beurt. Alles werd uit de kast getrokken. Een moeilijke keuze voor de jury!

The winner is….

De jury was unaniem en kozen Ynel Regalo als Miss Travestie Holland 2019. Een prachtige act met een sterke boodschap. Waarbij het publiek dan ook meerdere traantjes weg moest pinken. Ze kreeg de kroon opgezet door Chrystal Conners, MTH2018.  En zal het komende jaar als ambassadeur optreden van Stichting Pink Promiss. Volgend jaar wordt het event gehouden op zaterdag 18 oktober. Kom genieten van een fantastisch event en laat je verrassen!

 

Zomercarnaval portret
Zomercarnaval portret

Eventfotografie

Voor de derde keer op rij mocht ik de foto’s maken van dit supergave evenement. Backstage, de generale repetitie en een topshow. Met prachtige modellen in een show van topniveau. Als portretfotograaf probeer ik de juiste momenten te pakken. Waarbij elke queen mooi wordt vastgelegd op een manier die bij mij past. Kleurrijk, sterk en prachtig.  Waar ik tijdens de show af en toe een traantje moest wegpinken. En vol bewondering toekijk hoe de Queens op 15 cm hakken over het podium dartelen. Respect!

…Be Proud!

Meer info?

  Portretfotografe Annette Collomb

  Ik ben Annette, Portret & Fashion fotograaf. Ik zorg ervoor dat iedereen mooi en uniek op beeld komt! En dat je met een blij gezicht de shoot locatie verlaat. Zie ik jou binnenkort?

  Annette Collomb fashionfotograaf

  AC-Fotografie

  • Gedreven & vakkundig
  • Eigenwijs & Creatief
  • Gezellig & klantvriendelijk
  • gekwalificeerd Brons Master fotograaf MPN
  • gekwalificeerd European Photographers FEP
  • gediplomeerd vakfotograaf Fotovakschool

  Related Posts