Fashion & Portret Fotograaf

Visie

Dare to be different!

Ik ben creatief en een doener. Zo maak ik kleding. En vind ik het leuk om websites te bouwen. Mijn uitgangspunt is Iedereen is Uniek. Passend bij wie jij bent. Ik hou van een uitdaging en diversiteit. En alles moet voor mijn gevoel kloppen. Niet 100% perfect maar wel hoge kwaliteit. Zonder teveel gedoe eromheen en altijd positief. In al mijn werkzaamheden zie je dat terug. Beelden die kwaliteit uitstralen, uniek zijn en creatief. En zeker niet saai!

AC-Fotografie modelfotografie
AC-Fotografie modelfotografie

Missie

You are beautiful!

Iedereen is mooi en uniek. Mijn missie is dan ook dat je dit terug ziet op beeld. De meeste mensen zijn onzeker voor de camera. En dat ben ik zelf ook. Maar dat is nergens voor nodig! Want jij en ik zijn zoals we zijn. Want hoe fijn is het om prachtige beelden te ontvangen. “WOW, ben ik dat?” Een portret moet je vertrouwen geven. En positiviteit en kracht uitstralen. Samen maken wij de mooiste versie van jou, captured in beeld. Iedereen is mooi.

Ik ben Annette

Ik ben Annette Collomb, freelance Portret & Fashion Fotograaf.
Na 20 jaar als financial expert te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stoute schoenen aangetrokken. En ben ik gestart als ondernemer. Met een gedegen fotografie opleiding, een grote dosis enthousiasme en creatief talent, help ik mijn klanten aan beeld dat ze verder brengt.
Annette Collomb portretfotograaf
Sinds november 2018 mag ik de titel BRONS MASTER fotograaf voeren. Dit staat garant voor professionaliteit en een hoge kwaliteit. En is erkend door een gerenommeerde internationale jury. Meer informatie kun je vinden op de website van Master Photographers Network.
In juni 2018 ben ik geslaagd voor de vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool. Met een uitstekende beoordeling.
In maart 2019 is het fotoboek Van Huis naar Thuis uitgebracht door KWH. KWH is het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Ik heb de foto’s verzorgd voor het 162 pagina tellende boek. Een kijkje in het leven van huurders in heel Nederland. Meer informatie kun je vinden op de website van KWH.
Sinds mei 2019 ben ik gecertificeerd European Photographer. Door een internationale jury is mijn werk professioneel beoordeeld met prachtig commentaar. Meer informatie kun je vinden op de website van de FEP – Federation of European Photographers

Bel, Mail, App

Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan:

AC-Fotografie | KvK: 67600565 | Rotterdam

Aangesloten bij

Dupho photographer AC-Fotografie
FEP Federation of European Professional Photographers
MPN fotograaf AC-Fotografie