AC-Fotografie logo FASHION & PORTRET FOTOGRAAF E-MAIL BEL 06-40219107 AC-Fotografie fashion AC-Fotografie Fashion & glamour AC-Fotografie fashion Fashion Fotografie

Fashion & Portret Fotograaf

Visie

Dare to be different!

Ik ben creatief en een doener. Zo ontwerp ik kleding. En vind ik het leuk om websites te bouwen. Mijn uitgangspunt is Iedereen is Uniek. Wees trots op wie jij bent. Ik hou van een uitdaging en diversiteit. En alles moet voor mijn gevoel kloppen. Niet 100% perfect maar wel hoge kwaliteit. Zonder teveel gedoe eromheen en altijd positief. In al mijn werkzaamheden zie je dat terug. Beelden die kwaliteit uitstralen, uniek zijn en creatief. En zeker niet saai!

AC-Fotografie modelfotografie
AC-Fotografie modelfotografie

Missie

You are beautiful!

Iedereen is mooi en uniek. Mijn missie is dan ook dat je dit terug ziet op beeld. De meeste mensen zijn onzeker voor de camera. En dat ben ik zelf ook. Maar dat is nergens voor nodig! Want jij en ik zijn zoals we zijn. Hoe fijn is het om prachtige beelden te ontvangen. “WOW, ben ik dat?” Een portret moet je vertrouwen geven. En positiviteit en kracht uitstralen. Samen maken wij de mooiste versie van jou, gevangen in beeld. Iedereen is mooi.

Ik ben Annette

Ik ben Annette Collomb, freelance Portret & Fashion Fotograaf.
In 2018 heb ik de Fotovakschool in Rotterdam afgerond. Met als eindserie en expositie Fashion Vogue. Een Fashion Editorial van eigen design, styling en fotografie. En als portfolio een verzameling van prachtige glamour portretten. Beloond met een uitstekend. Het begin van een mooie journey binnen de Fashionfotografie. Waarin ik mijzelf verder kan ontplooien op creatief en technisch vlak.
Annette Collomb portretfotograaf
Dupho photographer AC-Fotografie
FEP Federation of European Professional Photographers
MPN fotograaf AC-Fotografie

Kwalificaties

Sinds november 2018 mag ik de titel BRONS MASTER fotograaf voeren. Dit staat garant voor professionaliteit en een hoge kwaliteit. En is erkend door een gerenommeerde internationale jury. Meer informatie kun je vinden op de website van Master Photographers Network.
In juni 2018 ben ik geslaagd voor de vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool. Met een uitstekende beoordeling.
Sinds mei 2019 ben ik gecertificeerd European Photographer. Door een internationale jury is mijn werk professioneel beoordeeld met prachtig commentaar. Meer informatie kun je vinden op de website van de FEP – Federation of European Photographers
In december 2019 heb ik het certificaat voor Fashion Editorial fotografie in ontvangst mogen nemen. Deze is uitgereikt door de Fotoacademie Amsterdam.

Bel, Mail, App

Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan:

    AC-Fotografie | KvK: 67600565 | Rotterdam