Fashionfotografie en meer…

Fashion & Glamour Fotografie

Ben jij op zoek naar een lookbook van jouw nieuwe kledinglijn? Of zoek je beelden die jouw portfolio als Designer, Model of Stylist versterken. Ik maak voor jou high-end fashion foto’s met kennis van zaken. Snel, vakkundig, persoonlijk en creatief. Fashionfotografie voor jouw Webwinkel, Website of Magazine. High fashion, urban, kinderkleding, vintage, mode accessoires, etc. In de studio of op locatie. Door het bundelen van jouw wensen en mijn kennis en ervaring, zorg ik voor prachtige beelden. Beelden met een missie!

Annette Collomb fashionfotograaf

Aanbod

#

Fashion in de Studio

Ben jij op zoek naar een fashionfotograaf. Voor het vastleggen van jouw kleding of modeaccesoires in de studio? Dan ben ik je graag van dienst! Met ruime ervaring met modecreaties en modellenfotografie maak ik unieke beelden. High-end en exclusief. Ook kun je terecht voor het fotograferen van webshop items. Met of zonder modellen.

Ik heb een fotostudio in Rotterdam. Voor grote en speciale producties maak ik gebruik van andere studio’s. Ik ben hierin open en transparant. Jouw wensen vertaal ik naar een moodboard. Zodat we een goed uitgangspunt hebben. En de verwachtingen worden gedeeld. Graag denk ik mee om tot de beste mogelijkheden te komen. Zodat we met een grote YES! het project kunnen afsluiten.

Fashion op Locatie

Ben jij op zoek naar een fashionfotograaf voor het vastleggen van jouw kleding of modeaccesoires op locatie? Dan ben ik je graag van dienst! Met ruime ervaring met modecreaties en modellenfotografie maak ik unieke beelden. High-end en exclusief. Ik maak gebruik van professionele foto en flitsapparatuur. Hiermee kan ik zowel in een binnenlocatie als buiten prachtige beelden maken.

Ik heb ruime ervaring met producties op locaties. Jouw wensen vertaal ik naar een moodboard. Zodat we een goed uitgangspunt hebben. En de verwachtingen worden gedeeld. Ik werk dan ook open en transparant. Graag denk ik mee om tot de beste mogelijkheden te komen. Gegarandeerd succes!

#

Investering

S|L
Small
€250
excl. BTW
Intake / Plan / Advies
max. 2 uur fotografie
Basis Retouche
Incl. 10 bestanden
S|L
Medium
€450
excl. BTW
Intake / Plan / Advies
Dagdeel fotografie
Basis Retouche
Incl. 20 bestanden
S|L
Large
€850
excl. BTW
Intake / Plan / Advies
Dag fotografie
Basis Retouche
Incl. 40 bestanden

Alle bedragen zijn excl. BTW. KM vergoeding € 0,38. Reistijd zit inbegrepen in aantal uren. Visagie en overige extra’s tegen meerprijs.

Op alle offertes zijn de algemene voorwaarden van Dupho van toepassing.

Fashion fotoshoot op locatie

Video: Aimée Collomb

Contact

Of Vraag een vrijblijvende scherpe offerte:

AC-Fotografie | KvK: 67600565 | Rotterdam | Fotostudio(miv 16/3): Watermanweg 30 Rotterdam Alexandrium  alleen op afspraak!

Aangesloten bij

Dupho photographer AC-Fotografie
FEP Federation of European Professional Photographers
MPN fotograaf AC-Fotografie

Ook voor Zakelijk Portret & Personal Branding

Voor professionele fotografie passend bij jou