AC-Fotografie logo FASHION & PORTRET FOTOGRAAF E-MAIL BEL 06-40219107 AC-Fotografie fashion AC-Fotografie Fashion & glamour AC-Fotografie fashion Fashion Fotografie

Fashion fotografie

Jouw fashion images

Ben jij op zoek naar een lookbook van jouw nieuwe kledinglijn? Of zoek je beelden die jouw portfolio als Designer, Model of Stylist versterken. Ik maak voor jou high-end fashion foto’s met kennis van zaken. Snel, vakkundig, persoonlijk en creatief. Fashionfotografie voor jouw Webwinkel, Website of Magazine. High fashion, urban, kinderkleding, vintage, mode accessoires, etc. In de studio of op locatie. Door het bundelen van jouw wensen en mijn kennis en ervaring, zorg ik voor prachtige beelden. Beelden met een missie!

Naast Fashionfotografie verzorg ik tevens Portretfotografie en ben ik inzetbaar voor Evenementen. Regio Rotterdam.

Fashion op Locatie

Ben jij op zoek naar een fashionfotograaf voor het vastleggen van jouw kleding of modeaccesoires op locatie? Dan ben ik je graag van dienst! Met ruime ervaring met modecreaties en modellenfotografie maak ik unieke beelden. High-end en exclusief. Ik maak gebruik van professionele foto en flitsapparatuur. Hiermee kan ik zowel in een binnenlocatie als buiten prachtige beelden maken.

Ik heb ruime ervaring met producties op locaties. Jouw wensen vertaal ik naar een moodboard. Zodat we een goed uitgangspunt hebben. En de verwachtingen worden gedeeld. Ik werk dan ook open en transparant. Graag denk ik mee om tot de beste mogelijkheden te komen. Gegarandeerd succes!

AC-Fotografie fashion fotografie
new faces commercial fashion ac-fotografie

Studio Fashion

Ben jij op zoek naar een fashionfotograaf. Voor het vastleggen van jouw kleding of modeaccesoires in de studio? Dan ben ik je graag van dienst! Met ruime ervaring met modecreaties en modellenfotografie maak ik unieke beelden. High-end en exclusief. Ook kun je terecht voor het fotograferen van webshop items. Met of zonder modellen.

Afhankelijk van de wensen, zoek ik een passende studio. Of maken we gebruik van mijn mobiele studio. Jouw wensen vertaal ik naar een moodboard. Zodat we een goed uitgangspunt hebben. En de verwachtingen worden gedeeld. Graag denk ik mee om tot de beste mogelijkheden te komen. Zodat we met een grote YES! het project kunnen afsluiten.

Investering

S
Small
€250
Intake / Plan / Advies
max. 2 uur
Basis Retouch
Incl. 10 bestanden
M
Medium
€450
Intake / Plan / Advies
Max. 4 uur
Basis Retouch
Incl. 20 bestanden
L
Large
€850
Intake / Plan / Advies
Max. 8 uur
Basis Retouch
Incl. 40 bestanden
 • Alle bedragen zijn incl. BTW (BTW niet van toepassing)
 • Excl. licentiekosten
 • KM vergoeding € 0,38 berekend vanaf 3162XA. Reistijd is inbegrepen in het aantal uren
 • Studiohuur is exclusief
 • High-end fashion retouch tegen meerprijs
 • Visagie en overige extra’s tegen meerprijs
 • Prijs per uur € 95 inclusief gebruik apparatuur, licht, verzekeringen, etc.

Op alle Portret & Fashion Fotografie offertes zijn de algemene voorwaarden van Dupho van toepassing.

Contact

Of Vraag een vrijblijvende scherpe offerte:

  AC-Fotografie | KvK: 67600565 | Rotterdam

  Annette Collomb portretfotograaf

  Ik ben Annette, gediplomeerd Portret & Fashion fotograaf. Samen met jou maak ik mooie herinneringen. En prachtige beelden!

  Aangesloten bij

  Dupho photographer AC-Fotografie
  FEP Federation of European Professional Photographers
  MPN fotograaf AC-Fotografie