Masterclass – The New Photo School

In het weekend van 27-29 oktober was het dan zover. De drie-daagse masterclass georganiseerd door Hans Toonen en Hans Wientjens van The New Photoschool. 3 dagen fotografie in de studio TNPS in Arnhem.

Zoals zij de masterclass omschrijven: Intensief en inspirerend!
Een meerdaagse cursus fotografie van Hans Toonen & Hans Wientjens bestaat niet alleen uit het maken van een paar foto’s. Drie dagen lang komen de belangrijkste facetten van portret-, model- en artistiek naakt-fotografie aan bod. Dat betekent: een lang weekend vol inspiratie voor zowel beginnende als ervaren fotografen!

De eerste dag portret, dag 2 modelfotografie en de laatste dag artistiek naakt. Een bomvol programma waar licht en model centraal staan. Het duo Toonen en Wientjens werkt al jaren samen en is internationaal bekend om hun vele gave “platen”. Regelmatig staan foto’s van dit duo in de Playboy en FHM. Ook hebben ze al vele bekende Nederlanders op de gevoelige plaat vastgelegd.

Is de foto goed? Dan snel door naar een volgende setting! Ze zijn ontzettend goed op elkaar afgestemd en dat zie je ook terug in hun foto’s en de vakkundige aanpak van deze 3-daagse. Tijdens deze masterclass geven zij al hun kennis en vakmanschap door, het is dan ook een aanrader voor iedereen die meer kennis op wil doen van studio_ en modelfotografie en het werken met licht. Daarnaast is het ook bere gezellig met professionele modellen en visagiste en een klein groepje gemotiveerde fotografen (max.6).
Met een rugzak vol kennis en inspiratie keerde ik na 3 dagen moe maar voldaan weer terug naar huis.

Meer informatie over o.a. deze masterclass kun je vinden op The New Photoschool


Modellen: Joy Draiki, Sharon Oostendorp, Fiona Zweegers & Herman Spinhof

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.