Annette

Iedereen is mooi.
Vanuit deze gedachte maak ik foto’s. Het leven is leuk en hoe fijn is het als ik daar als fotograaf aan kan bijdragen door samen mooie beelden te maken, beelden die spreken en beelden die passen bij jou.

Ik ben Annette Collomb, professioneel fotograaf Cum Laude afgestudeerd aan de Fotovakschool, met een eigen kijk op beeld. Als fotograaf hecht ik veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik vind het belangrijk dat het beeld uitstraalt wat wordt beoogd. Elk beeld verdient aandacht.
Mijn specialisaties zijn Portret, Fine Art en Fashion fotografie.

Portret (Zakelijk / Particulier)

Mijn portretten zijn kenmerkend door een sterke focus op de ogen. Ogen zijn de spiegels van de ziel. Een goed portret kenmerkt zich eveneens door optimaal gebruik van licht en styling, maar net zo belangrijk is de connectie tussen fotograaf en model. Alleen een juiste chemie zorgt voor die topplaat. Elke sessie start dan ook met een kopje koffie of thee, een ontspannen moment.
Ik maak zowel zakelijke portretten als portretten voor particulieren.
Voor portretwerk kan ik gebruik maken van een eigen Studio in Rhoon (nabij Rotterdam), maar ook op locatie kan ik goed uit de voeten en heb ik de juiste apparatuur.

Fashion

Mijn fashion fotografie typeert zich door krachtige doch eenvoudige beelden, met een passende uitstraling en optimale aandacht voor fashion. Een juiste styling vind ik essentieel om een krachtig beeld neer te kunnen zetten, mijn styling & design achtergrond helpen mij hierbij en dragen bij aan een kloppende plaat. Samenwerking is voor mij een must, alleen dan haal je het maximale uit een shoot.

Fine-Art

Bij Fine-Art fotografie is de visie van de fotograaf leidend en bepalend voor het eindresultaat. Het zijn veelal gestileerde beelden. Voor mijn visie maak ik gebruik van de kennis van de oude meesters. Bij de fine-art portretten die ik maak is het licht bepalend voor het beeld dat ik wil scheppen maar ook het gebruik van specifieke styling maakt mijn beelden uniek. De attributen die ik gebruik zijn grotendeels met de hand vervaardigd.

Onder Portfolio, op Instagram en Facebook kun je voorbeelden zien van recent werk en op de hoogte blijven van nieuwe projecten.
Geïnteresseerd? Dan hoop ik je binnenkort te zien voor mijn camera!

 

Annette Collomb

Studio Rhoon

De koffie staat klaar

06-40219107